VORES DNADedikeret - Nytænkende - Ambitiøs


Skovløget er et nyt koncept der vil præge det sønderjyske, i en retning af ærlig mad med god samvittighed, og med visionen ”Fra Jord til Bord”

Vi benytter lokale ressourcer og giver tilbage til lokalsamfundet, for at kunne bidrage bedst muligt til en grønnere fremtid. Vi er dedikeret, nytænkende og ambitiøse for vores og de lokales fremtid. Vi ønsker nærvær, og nye måder at kommunikere med vores kunder på.

Skovløget vil tage ’Home Dining’ konceptet til DIN stue, uanset anledningen – Vi er ikke gemt bag et komfur og sociale medier - Skovløget er din nye leverandør for gode oplevelser, hvad end dine ønsker, idéer og behov er.


Vi laver nye regler og vaner. Vi værdsætter og udnytter konceptet økologi, og vi får det til at gå op i en højere enhed. Vi kommer med et nyt blik på ’Comfort Food’ indenfor kundernes rammer, præget af behovet for at være nytænkende for fremtiden, samt udnytte og værne om de ressourcer vi har i området


Vi dyrker de danske råvarer, værdsætter vores håndværk og går ikke på kompromis med kvalitet, samt visionen om at kunne tilbyde et nyt ’take’ og idé om hvad ’Fine Dining’ er, hvor vi kan komme hen, samt hvordan vi kan tilbyde lokalt, bæredygtig samt kreativ mad hvor maden er til at forstå, vision er til at smage og ambitionen er i top

Skovløget består af et team der ser skoven som et spisekammer, gør brug af ærlige råvarer og støtter op om kystnært fiskeri, lokalt landbrug og kød af høj kvalitet.

Vi har altid en historie at fortælle, og er et team der ønsker at udvikle vores kompetencer og kunnen indenfor faget, vores passion er stor og vores humør samt teamwork er altid i høj kurs.


Skovløget vil være DIN nye leverandør for gode smags oplevelser til alle typer arrangementer, fester, begivenheder samt Home Dining